tiistai 25. marraskuuta 2014

Karkkikranssi

Iänikuisten suklaakonvehtirasioiden tilalle voi pienenä viemisenä viedä karkkikranssin. 


Karkkivalinnalla saa kranssin ilmettä muutettua. Itse suunnittelen seuraavaksi tekeväni Fazerin sinisistä kera kultaisen nauhan.


Kranssin tekeminen aloitetaan muutaman ohuen oksan sitomisesta ympyräksi rautalangan avulla. Sitten vain ommellaan karkit kiinni kranssipohjaan. Mietiskelin seuraavan kranssin kohdalla kokeilevani kuumaliimaa pienenä tippana, jotta karkki olisi helposti napattavissa irti kranssipohjasta...


Koristeeksi kuivasin appelsiiniviipaleita kasvikuivurissa (onnistuvat myös saunan lauteilla jälkilämmöllä, 40 asteisessa uunissa luukku raollaan tai vain esim.leivinpaperin päällä pöydällä, tällöin vie vain hieman kauemmin aikaa). Kuivurissa tulivat kolmessa tunnissa valmiiksi. Tähti on tehty taikataikinasta ja maalattu valkoiseksi, tästä lisää myöhemmin.

Kyseiseen kranssiin meni vajaa 320 gramman rasia Julia-karkkeja.

Onhan se nyt hieman kauniimpi kuin suklaakonvehtirasia ja mikä parasta helppoa ja halpaa! 

Edit: Kyllä onnistuu kuumaliimapyssyllä, helpommin & nopeemmin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti